top of page

FAQ

 • Hoe huur ik een fiets vanaf jullie website?
  Kies tussen ons pay-per-use of abonnementsmodel, selecteer uw voorkeursstad (Utrecht, Amsterdam of Den Haag) en boek de fiets online. Na het boeken ontvangt u een toegangscode om de fiets op te halen op onze beveiligde locatie, die 24/7 geopend is.
 • Welke accessoires zijn inbegrepen bij de fietsen? Is een fietshelm inbegrepen?
  Bij onze fietsverhuur zijn de volgende accessoires inbegrepen: Fietshelm Verstelbaar zadel Voor- en achterlichten
 • Welke soorten fietsen zijn beschikbaar om te huren?
  Wij bieden een gevarieerde selectie racefietsen en wielrenfietsen van gerenommeerde bedrijven zoals Trek, Giant en Specialized. Al onze fietsen hebben aluminium frames, vaak met carbon voorvorken, om een comfortabele en soepele rit te garanderen
 • Hoe werkt de verhuurperiode van 24 uur?
  We begrijpen dat jouw dag niet per se eindigt tijdens kantooruren. Daarom duurt onze verhuurperiode van 1 dag altijd 24 uur. Je kunt de fiets op elk moment binnen de 24-uurs periode ophalen en terugbrengen, wat zorgt voor flexibiliteit en gemak.
 • Kan ik een abonnement afsluiten?
  Ja, we bieden 2 abonnementen voor gelegenheidsfietsers en frequente fietsers. Ons premium abonnement biedt 5 dagen gratis huur per maand, terwijl ons Professional abonnement 10 dagen gratis huur per maand biedt. Onze abonnementen zijn een voordelige manier om de stad te verkennen op onze fietsen.
 • Hoe krijg ik toegang tot de fiets na het boeken?
  Na het boeken ontvang je een toegangscode via e-mail. Gebruik deze code om de fiets te ontgrendelen op de aangewezen locatie en je rit te beginnen. Je hebt geen app of internetverbinding nodig om toegang te krijgen tot de locatie.
 • Wat moet ik doen als ik problemen ondervind tijdens mijn huurperiode?
  Ons klantenserviceteam is beschikbaar tussen 9.00 en 17.00 uur om eventuele zorgen of vragen te beantwoorden via een telefoongesprek, e-mail of WhatsApp. We zijn ook beschikbaar tot 22.00 uur op WhatsApp voor noodgevallen met betrekking tot ophalen en terugbrengen.
bottom of page